Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Tekniğin Adı Nedir

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Eğitim Bu Tekniğin Adı Nedir

Arkadaşlar Godfather Çalışırken ara vermiştim o aradada gitarda saçmalıyordum şöyle birşey oldu...

tele vurmadan peredelde sağ elimi çok hızlı indirip kaldırdım ve öyle godfatherı çalmaya çalıştım çok hoş ses oldu.Böyle bir teknik varmıdır?

Adını bilmiyorum ama böyle bir teknik var.(Doğru Anladıysam)

Yeni teknik buldum gibi hissediyosun sanırsam ama gitar eski bir enstrüman teknikleri senden öncekiler buldu.

Belki de yeni teknik buldun Türkiye'den Bir teknik çıksa fena olmaz. Video olsa daha iyi olur.

Yorum

cilekesh isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Adını bilmiyorum ama böyle bir teknik var.(Doğru Anladıysam)

Yeni teknik buldum gibi hissediyosun sanırsam ama gitar eski bir enstrüman teknikleri senden öncekiler buldu.

Belki de yeni teknik buldun Türkiye'den Bir teknik çıksa fena olmaz. Video olsa daha iyi olur.
      kart okuyucum bozuk malesef video koyamıyorum...

Yorum

Sanırım bahsettiğiniz teknik "Tapping".Yıllardır Türk Müziği Enstürmanlarında kullanılan bir teknik olan "Şelpe" tekniğinin aynısıdır.Sizin yaptığınız da bir tapping türüdür.

Yorum

Mcs_Jack isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Sanırım bahsettiğiniz teknik "Tapping".Yıllardır Türk Müziği Enstürmanlarında kullanılan bir teknik olan "Şelpe" tekniğinin aynısıdır.Sizin yaptığınız da bir tapping türüdür.
          Tapping benim bildiğim iki elle perdeden çalmaktı tappinge benzemiyor sanki vibrato nun sağ ellisi ama vibratoyada benzemiyor...

Yorum

Yaptığın hareket trill. tr. diye gösterilir nota üzerinde. Ancak sağ elle yapıyor olman tap demek ve tap trill olarak adlandırabiliriz.

Yorum

Aslında Daha Çok Kanun Gibi Çok Hızlı Bir Şekilde Ses Çıkarıyor trilli araştırdım oda değil...

Yorum

Evet,Tapping+Trill=Tap Trill(bu teknik)

Yorum

Teşekkürler o zaman ::

Yorum

tapping sololarda çok kullanılıyor metalcore heavy metal in vazgeçilmez tekniği (:

Yorum

Mcs_Jack isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Evet hatta bağlamada falan da vardır, ama tapping denince favorim Satriani çok hoşuma gidiyor onun tapingleri.

Yorum

ayrıca tapping+ sesi yavaşça açmak ta gitar konçertosu diye adlandırdığımız şey oluyor

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X